Glavni izbornik
Tražilica


Pratite nas na facebooku       Pratite nas na twitteru


Comeius


Turistička zajednica grada SamoboraSamoborska vinska cestaComeius

Udruga gradova
Intense energy efficiency Sv. Barbara

Lokalni izbori i izbori za članove Vijeća mjesnih odbora i Gradskih četvrti održat će se 19.5.

izboriNa svojoj 85. sjednici Vlada Republike Hrvatske donijela je Odluku o raspisivanju izbora za članove predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te Odluku o raspisivanju izbora za općinske načelnike, gradonačelnike i župane te njihove zamjenike, koji će se održati u nedjelju, 19. svibnja 2013. godine.

Također, donesena je i Odluka o raspisivanju izbora za zamjenike općinskih načelnika, gradonačelnika i župana iz reda pripadnika nacionalnih manjina, odnosno iz reda pripadnika hrvatskog naroda.

Odluke o raspisivanju lokalnih izbora stupit će na snagu 18. travnja 2013., nakon čega će biti objavljene na službenoj internet stranici Državnog izbornog povjerenstva www.izbori.hr.

Obvezatne upute i obrasci vezani za provedbu lokalnih izbora moći će se preuzeti s navedene internet stranice ili kupiti u prodavaonicama „Narodne novine“ na dan 19. travnja 2013.

Gradsko vijeće Grada Samobora na svojoj je posljednjoj sjednici ovoga mandata donijelo Odluku o raspisivanju izbora za članove Vijeća mjesnih odbora i Gradskih četvrti Grada Samobora.

Izbori će se također održati u nedjelju, 19. svibnja 2013. godine na biračkim mjestima u mjesnim odborima i gradskim četvrtima.

Sve informacije o ovim izborima bit će obavljene u lokalnim medijima te na službenoj internet stranici Grada Samobora. 

Odluka o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti

Top