Grad Samobor

Građani

Dvije nagrade otišle u Samobor

14.03.
2019.

Obilježavanje 24. godišnjice Obrtničke komore Zagreb

Obilježavanjem 24. godišnjice Obrtničke komore Zagreb, na svečanoj sjednici 13. ožujka 2019. g. dodijeljene su nagrade istaknutim obrtnicima, pojedincima i institucijama s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Zlatnu plaketu s pisanim priznanjem, za izuzetan doprinos razvoju institucija obrtničkog komorskog sustava te suradnju s institucijama lokalne i regionalne samouprave i dugogodišnji rad na promidžbi obrtništva primio je Miljenko Trkeš, član Udruženja obrtnika Samobor.

Srebrnu diplomu za neprekidno obavljanje rada u obrtu dužem od 20 godina, za ostvareni doprinos u realizaciji pojedinačnih aktivnosti Komore, sudjelovanje u radnim skupinama, povjerenstvima i delegacijama te za humanitarni rad kojim se uz osobni doprinos promiče i Obrtnička komora Zagreb primio je samoborski obrtnik Boris Kralj.

Zlatni krug Obrtničke komore Zagreb s pisanim priznanjem, za značajan doprinos razvoju, zaštiti i promicanju obrtništva, na prijedlog Upravnog odbora Udruženja obrtnika Samobor dodijeljen je gradonačelniku grada Svete Nedelje g. Dariu Zurovcu.

Čestitamo svim dobitnicima na zasluženim nagradama i priznanjima!

Tekst preuzet: Udruženje obrtnika Samobor