Grad Samobor

Projekti

Pojačanja za patronažu i radiologiju

11.06.
2019.

Primopredaja vozila za patronažu i novog mamografa u Domu zdravlja Samobor

Nešto manje od 600.000 kuna za 9 novih vozila za potrebe patronažne službe i oko 460.000 kuna za mamograf u Samoboru izdvojila je Zagrebačka županija za svoje domove zdravlja, a primopredaja vozila je obavljena u utorak, 11. lipnja, na parkiralištu Ispostave samoborskog Doma zdravlja.

Uz ravnatelja Doma zdravlja Zagrebačke županije Većeslava Bergmana, ključeve novih vozila patronažnim sestrama uručio je župan Stjepan Kožić. Primopredaji su nazočili i zamjenica župana Nadica Žužak, županijska pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Ksenija Čuljak te voditelji ispostava županijskih domova zdravlja, koje su u ime Grada Samobora dočekali zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković i resorni pročelnik Juro Horvat.

U Samoboru ostaje jedno novo vozilo Hyundai i novi mamograf tvrtke Siemens, na čemu je u ime Grada Samobora i svih svojih sugrađana županu zahvalila zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković, izrazivši želju za još boljom i širom suradnjom sa županijom u području zdravstva, jer Grad Samobor pokriva zaista veliko područje i potrebe stanovnika su sve veće.

Župan je sa suradnicima obišao potom i odjel radiologije, u kojem se nalazi i novi mamograf, gdje ih je dočekao voditelj odjela dr. Željko Bošnjak.