T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Ples

Ples pobjednica za kraj godine

7. rođendanski koncert samoborskog Mažoret kluba Unity S

Na zasluženi odmor, božićne i novogodišnje praznike, otići će i članice samoborskog Mažoret kluba Unity S, koje su se u subotu, 15. prosinca, zajedničkim koncertom sa svojim gošćama iz međimurskog Nedelišća i obližnjih Krašića i Zaprešića, u sportskoj dvorani Osnovne škole Bogumila Tonija, oprostile od još jedne vrlo uspješne radne i natjecateljske godine.

I do sada uvijek pri vrhu, ove su godine Samoborke postale državne seniorske prvakinje, a medalje, nagrade i priznanja redovito skupljaju i kategorije juniorki i kadetkinja.

Svoje najbolje nastupe, kao i nove koreografije za ovu prigodu, predstavile su na završnoj ovogodišnjoj produkciji brojnoj publici, prijateljima i roditeljima.

Na svemu im je čestitao i predsjednik Gradskog vijeća Grada Samobora Miran Šoić, poželjevši im još puno ovakvih uspjeha, a mažoretkinje su uzvratno zahvalile Gradu na stalnoj podršci i financijskoj potpori.

Uslijedili su nastupi svih kategorija i gošća iz prije navedenih prijateljskih mažoret klubova, a u stankama između nastupa dodijeljena su klupska priznanja, pokloni i nagrade najzaslužnijim članicama, brojnim sponzorima kluba te svima koji svojim radom ili na neki drugi način sustavno podupiru naše mažoretkinje.

Objavljeno: 17.12.2018.