T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predstave

Publika oduševljena izvedbom i prostorom

Zijah Sokolović svojim cabaretom Međuigre 0-24 otvorio kazališnu sezonu u kinu 

Publika oduševljena izvedbom i prostorom

Čast da započne kazališnu sezonu u novom kinu, na veliko zadovoljstvo Samoboraca i brojnih drugih posjetitelja koji su u srijedu, 24. listopada, ispunili veliku dvoranu samoborskog Hrvatskog doma, pripala je Zijahu Sokoloviću, koji je izveo svoj čuveni cabaret Međuigre 0-24.

Više od dva sata publika je uživala u kratkim, zabavnim pričicama iz svakodnevnog života - na Zijahov način. Naizgled nepovezane i nevažne, Sokolovićeve crtice otkrivaju, oslikavaju i seciraju pojedinca, obitelj i društvo kroz niz situacija s kojima se danas neminovno susrećemo. A njemu je važno sve – od djece, toalet papira, paste za zube, šoping centra, proslave mature, cvijeća, Čehovljevog Višnjika, poznanika, prijatelja i rodbine, životinja, sve do televizije, predsjednika i političkih struktura, jer sve to kreira našu svakodnevicu i životnu cjelinu. 

Sjajna izvedba velikog glumca i opet je do suza nasmijala prisutne pa nije izostao ni zasluženi pljesak majstoru, koji je na kraju i s publikom ponovio svojevrsni moto cijele predstave: "Sad nije vrijeme... sad nije vrijeme... sad je kasno"! 

No, i ovaj puta nas je Zijah uvjerio da za njega nikad nije kasno. 

Objavljeno: 25.10.2018.