T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Kino

Raspored u posljednjem tjednu kolovoza

Povratak filmskim projekcijama u samoborskom kinu

Raspored u posljednjem tjednu kolovoza

Čak 9 filmova u 5 dana moći će se vidjeti u samoborskom kinu u posljednjem tjednu kolovoza kao mali dar za ponovno otvorenje nakon ljetne stanke. Iz Kina poručuju da će ljubitelji filmske umjetnosti moći uživati u nikad široj ponudi izvrsnih filmskih naslova koja će zadovoljiti svačiji filmski ukus, od dječjih filmova, hit-filmova do izvrsnih europskih i domaćih naslova, naravno, uz poštivanje epidemioloških mjera.

Povratak u kino počinje u srijedu (26. kolovoza), kada su na rasporedu čak tri hrvatska hit filma u Velikoj dvorani. U 17 sati počinje projekcija animiranog klasika Šegrt Hlapić, potom od 19 i 15 slijedi filmska uspješnica Sonja i bik, dok će program srijede zaključiti od 21 i 30 film Posljednji Srbin u Hrvatskoj. Za sve tri projekcije ulaz je slobodan, baš kao i za redovan termin Ljetnog kina na otvorenom u četvrtak, kada su na rasporedu Stopalići. Program četvrtkom počinje u 20 sati i 30 minuta.

U petak, 28. kolovoza, kreće redovan kino program. Od 17 sati otvara ga Crvencipelica i 7 patuljaka, a film se još može pogledati u subotu i nedjelju od 11 i 17 sati te u ponedjeljak (31.08) od 17 sati.

U petak, subotu i nedjelju od 19 sati na repertoaru je film Bijesan, a od 21 sat Tenet, koji se može pogledati i u ponedjeljak od 19 sati.

No, to još nije sve. Vraća se i program Pop up ART kina, u kojem se u subotu (29.08) od 18 te u nedjelju (30.08) od 20 i 30 može pogledati film Kako biti dobra supruga, dok je u subotu od 20.30, a u nedjelju od 18 sati na program Corpus Christi.

Detalji o svim filmovima mogu se pronaći na: https://www.samobor.hr/kino

POU Samobor napominje da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera, uključujući i obavezu nošenja zaštitne maske za sve posjetitelje kina. Odgovornim provođenjem epidemioloških mjera, koje su strože od onih u multipleksima, želimo u potpunosti sigurno i ugodno filmsko okruženje za lokalnu zajednicu, poručuju iz POU Samobor.

Objavljeno: 25.08.2020.