T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predstavljanje knjiga

Što sve donosi prinova u obitelji

Predstavljena nova knjiga Emine Pršić i Ivane Šešo Ljubav, beba, blagostanje i sranje

Što sve donosi prinova u obitelji

Iz tiska je prije nekoliko mjeseci izašla treća knjiga Emine Pršić i Ivane Šešo naslova Ljubav, beba, blagostanje i sranje, koju su autorice pred brojnim auditorijem predstavile u Samoboru u petak, 7. lipnja, u Kavani Livadić. Njih same predstavila je Jelena Zorko, moderirajući i razgovor s publikom.

Dvije dame i mlade mame, od kojih je prva medicinska sestra i odgajateljica, a druga defektologinja i socijalna pedagoginja, spremno progovaraju o tome što se sve događa kada u obitelj dođe prva beba, koju svi željno očekuju, ali zapravo nespremno dočekuju, jer škola za pripremu ne postoji.

Unatoč brojnoj stručnoj literaturi o odgoju djece, greške u hodu su neminovne, a ova knjiga priča o "blagostanju i sranju" s dolaskom novog člana obitelji iz različitih kuteva i o promjenama koje se događaju u svim segmentima života roditelja.

Realan pogled i prikaz roditeljstva, svakojakih situacija, uz niz poučnih primjera i savjeta, privući će i muški dio čitateljstva, jer će se i oni lako pronaći u ovoj knjizi.

Objavljeno: 10.06.2019.