T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Koncerti

Uz sunčan dan i vrhunska glazba

U subotu, 6. svibnja, u Glazbenoj školi Ferdo Livadić održan je treći po redu Dan otvorenih vrata kojim se škola predstavila javnosti i upoznala zainteresirane s programima koje nudi

Uz sunčan dan i vrhunska glazba

Kao i prošle godine, Dan otvorenih vrata službeno je započeo udaraljkaškim mimohodom oko škole kojim su najavili nastupe puhačkog i gudačkog orkestra u parku ispred škole. Sunčan dan i lijepa glazba privukli su mnoge zainteresirane roditelje i djecu, koji su nakon kratkog koncerta u parku nastavili s upozavanjem predškolskog programa u dvorani škole. Prisutne je pjesmom pozdravio Dječji zbor GŠ uz voditeljicu prof. Stanku Košćak, a nakon pozdravne riječi ravnateljice prof. Zdenke Merčep, okupljene je pozdravila i zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković. 

U subotu su svi zainteresirani imali jedinstvenu priliku pokušati svirati sve instrumente koje škola nudi te popričati sa svim profesorima naše škole. Uz upoznavanje s instrumentima, zainteresirani su se upoznali i sa četiri programa koje škola nudi: predškolskim, programima osnovne i srednje škole, te programom pripremnih glazbenih razreda. 

Objavljeno: 06.05.2017.