Grad Samobor

Novosti

Sanacija grijanja u OŠ Milana Langa

Sanacija grijanja u OŠ Milana Langa
09.07.
2019.

U osnovnoj školi Milana Langa i tijekom ljeta radno

"Cijevi koje vode do školskih grijaćih tijela u osnovnoj školi Milana Langa došle su "na naplatu". Naime, budući da njihovo postavljanje datitra iz vremena izgradnje škole u Bregani, neumitno je da ih je morao načeti "zub vremena". Budući da je na nekoliko teško dohvatljivih mjesta ove godine uočena njihova velika propusnost i time je tijekom hladnih dana ovoga proljeća bilo velikih problema s grijanjem, logično je bilo da se ide u cjelokupnu rekonstrukciju." javlja ravnatelj škole, Igor Matijašić. 

Stoga će se mnogobrojne cijevi koje idu ispod učionica i duž hola škole postaviti nove za koje se nadaju da će imati isti, ako ne i duži vijek trajanja.

Radovi vrijedni 156.040,00 kn (plus PDV) povjereni su tvrtki VG-MONT iz Galgova. Dio sredstava osigurao je Grad Samobor, a dio je osiguran preraspodjelom školskog proračuna. Planirani završetak svih radova je kraj kolovoza ove godine kako bi sve spremno dočekalo učenike nakon ljetnih praznika te kako bi dolazeća jesen i zima protekli bez problema.