T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Besplatna rekreacija kickboxinga za mlade Samobora

Imate od 14 do 18 godina? Trenirajte kickboxing besplatno!

Besplatna rekreacija kickboxinga za mlade Samobora

Samoborski športski savez u suradnji s kickboxing klubom TNT Samobor pripremio je besplatni sportski program rekreacije za mlade od 14 do 18 godina koji traje do kraja 2018. godine.

Sportski program kickboxing rekreacije namijenjen je mladima koji se žele upoznati sa sportom, zdravim načinom života  i  koji žele naučiti tehniku.

Funkcionalni trening priprema pojedinca na sve zahtjeve svakodnevnog života i to kroz pokrete koji su našem tijelu prirodni. Treninzi su odlični za jačanje kardiovaskularne i respiratorne izdržljivosti, kao i mišićne izdržljivosti, fleksibilnosti, koordinacije, snage, brzine, agilnosti u kojima sagorijeva jako puno kalorija.

Trening je podijeljen u nekoliko faza: učenje osnovnih tehnika, fizička kondicija, vježbe snage i fleksibilnosti. Naučit ćete baratati raznim sportskim rekvizitima, naučiti ispravno izvoditi vježbe snage i vježbe istezanja.

Ovakvim rekreacijskim aktivnim bavljenjem sportom troši se mnogo energije, što rezultira gubitkom kilograma, smanjenjem stresa i općenito pomaže boljitku našeg života.

Termini:  

  • utorak/četvrtak  17:15 – 18:15
  • ponedjeljak/srijeda/petak   18:30 – 19:30

Kontakt:  095 525 6825

 

Objavljeno: 17.05.2018.