T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Denite maske, bute lepši!

Održan još jedan Fašnički bridž turnir

U petak, 9. veljače 2018. bilo je veselo u samoborskom bridž klubu. Pod geslom „Denite maske, bute lepši!“ održan je tradicionalni Fašnički bridž turnir u organizaciji Športskog bridž kluba Samobor, u sjedištu kluba, u Restoranu „Samoborska oštarija“ u Samoboru. 

U konkurenciji 18 parova , pobjedu  je odnio  samoborski par u sastavu Vesna Kartelo i  Sanja Zaradić. Srebni su bili Tihana Brkljačić i Albert Bule,a  brončani Zorana Vidić i Kristijan Sentić, parovi iz Zagreba.
No sportska nadmetanja nastavila su se i slijedeći dan. Ovaj puta u Rijeci gdje se odvijalo Otvoreno prvenstvo Hrvatske za mješovite parove.
Športski bridž  klub Samobor sudjelovao je na prvenstvu s pet parova. Najbolje plasiran je bio par Nada Kubelka i Zoran Majerić koji je osvojio osmo mjesto, ali i ujedno i prvo mjesto kao seniorski mix par.

„Zadovoljni smo  i s rezultatima ostalih parova. Dubravka Penić i Ivan Gluščić – 15.mjesto, Ksenija Noršić i Marko Grgurić- 18.mjesto, Sanja Zaradić i Darko Jesenšek – 22.mjesto i Vesna Landripet i Darko Juzbašić 26.mjesto.“ kažu iz kluba.

U klubu se trenutno odvija početnički tečaj i pozivaju se svi zainteresirani da se jave, jer upisi još traju. Sve informacije o upisu u klub i tečajevima potražite na www.sbksamobor.hr.

 

Objavljeno: 12.02.2018.