T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Humanitarna akcija "Sportsko srce Samobora"

Samoborski športski savez u suradnji s Crvenim križem Samobor u mjesecu Adventa ponovo pokreću tradicionalnu humanitarnu akciju „Sportsko srce Samobora“.

Samoborski športski savez u suradnji s Crvenim križem Samobor u mjesecu Adventa ponovo pokreću tradicionalnu humanitarnu akciju „Sportsko srce Samobora“.

Sportaši će još jednom pokazati svoju humanu stranu i veliko srce. Uoči Božića sportaši grada Samobora uključit će se u akciju kojom će se prikupljati hrana i higijenske potrepštine za obitelji slabijeg imovinskog statusa kao i za socijalno ugrožene obitelji.

Hrana i higijenske potrepštine će se prikupljati u prostorijama sportskih klubova koji će se uključiti u akciju.
Osnovna ideja je da sportaši i članovi sportske udruge u okviru mogućnosti doniraju nešto od hrane ili higijenskih potrepština.

Nakon što se prikupi donacija u klubu ista će se dostavljati u prostorije Crvenog križa Samobor, Ilirskog pokreta 2, (kod kina Samobor), Samobor svakim radnim danom od 7,30 do 15,30 ili po dogovoru. Prije dostave donacija obavezno nazvati na broj telefona na 01 3361 681 radi dogovora oko preuzimanja pomoći.

Humanitarna akcija traje od 25. 11. 2019 – 15. 12. 2019.

Prikupljenu hranu i higijenske potrepštine volonteri Crvenog križa će pakirati i dostavljati potrebitima u našem Gradu.

Ovim putem pozivamo sve sportaše i članove sportskih klubova Grada Samobora da se uključe u akciju prikupljanja trajne hrane i higijenskih potrepština za pomoć obiteljima slabijeg imovinskog statusa kao i socijalno ugroženim obiteljima našeg grada.

Sve informacije vezane na ovu humanitarnu akciju kao i popis potrebitih artikala možete dobiti u vašim sportskim klubovima. Uključite se u ovu humanitarnu akciju i pokažite koliko je veliko „Sportsko srca Samobora“

Objavljeno: 25.11.2019.