T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Iskustvo i autoritet za značajnije rezultate 

Gradski čelnici ugostili novog trenera Košarkaškog kluba Samobor Zdravka Radulovića

Zamjenik gradonačelnika Grada Samobora Željko Stanec i pročelnik za društvene djelatnosti Juro Horvat su u utorak, 11. lipnja, upriličili kratak prijateljski prijem za novog trenera Košarkaškog kluba Samobor, proslavljenog košarkaša i trenera Zdravka Radulovića, koji je u ured gradonačelnika stigao u pratnji predsjednika KK Samobor Mire Kelečića.

Uz riječi dobrodošlice novom treneru, naši gradski čelnici istaknuli su zadovoljstvo što će klub, uz odlične infrastrukturne mogućnosti svoje dvorane, od sada imati i vrhunskog trenera, što će se sigurno odraziti i na rezultate, ali i unijeti dodatan optimizam i dobru atmosferu među igrače.

Radulović je istaknuo kako ga iznimno veseli suradnja sa samoborskim košarkašima, jer njihov rad prati već neko vrijeme i vjeruje da svojim iskustvom može doprinijeti zajedničkom cilju, a to je da Samobor postane košarkaški centar izvrsnosti. kako je rekao, klub ima široku bazu igrača, kojima, uz možda neka pojačanja, treba dati priliku da se dokažu. Također je naglasio kako je i kao igrač i trener uvijek bio posvećen košarci prije svega kao sportu, ali dobro poznaje i sve druge situacije koje proživljavaju klubovi i igrači u borbi za rezultatom i uspjehom. 

Predsjednik kluba Miro Kelečić naglasio je veliko zadovoljstvo ovom suradnjom, koja je realizirana nakon sustavnog planiranja i višekratnih razgovora s novim trenerom, pa je za očekivati novi zamah kluba i ostvarivanje zacrtanih ciljeva.

Objavljeno: 11.06.2019.