T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Još jedan odličan međunarodni nastup Frana Bošnjaka

Šišmiši nižu uspjehe i na kratkim i na dugim stazama

Još jedan odličan međunarodni nastup Frana Bošnjaka

Za hrvatsku MTB reprezentaciju na iznimno jakoj HC (Hors Class) međunarodnoj utrci Internazionali d'Italia Series u talijanskom Nallesu nastupio je Fran Bošnjak.

U konkurenciji 150 juniora Fran je osvojio odlično 16. mjesto te na taj način osvojio novih 10 bodova na UCI rang ljestvici.

Ova utrka je jedna od jačih u regiji, s konkurencijom gotovo na razini svjetskog MTB kupa, a sve je ove godine dodatno zaoštrila situacija vezana uz Covid-19 restrikcije i smanjen broj utrka.

Fran je odvozio odličnu utrku u konkurenciji ponajboljih svjetskih juniora te ostvario izvrstan plasman. Već idućeg vikenda očekuje nas novi Franov nastup na utrci u austrijskom Haimingu, u vrlo sličnoj konkurenciji.

Osim Frana aktivni su bili i drugi Šišmiši te su nastupili u prvom kolu rekreativne trail MTB canicross lige pod nazivom Naked Wood Liga. Na dugoj trail stazi Filip Turk osvojio je 2. mjesto. U MTB konkurenciji na kratkoj stazi nastupila je Romana Mustač te osvojila 2. mjesto, dok je Patrick Mustač bio 3. na dugoj MTB stazi.

Naked Wood Liga u organizaciji BOK - Bregana Outdoor Klub nastavlja se iduće subote.

Objavljeno: 12.04.2021.