T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Ksenija Noršić nova predsjednica kluba

Izvještajno - izborna skupština Športskog bridž kluba Samobor

Ksenija Noršić nova predsjednica kluba

Skupština Športskog bridž kluba Samobor održana je 4. ožujka u prostorijama Udruge umirovljenika u Kompareovoj 5 u Samoboru, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Uz prihvaćanje godišnjih izvješća o radu i financijskog izvješća za 2020. godinu, donesen je i plan rada kluba u ovoj godini, uz naznaku da će sve aktivnosti i dalje, nažalost, ovisiti o epidemiološkoj situaciji. Iako je upravo ta situacija u prošloj godini nakon ožujka gotovo zaustavila sve aktivnosti kluba, naglašeno je da su članovi ipak, kada se moglo, sudjelovali na natjecanjima (bilo uživo, bilo online) i postizali zamijećene rezultate, a sada većina članova sudjeluje na online bridž turnirima. Online se održavaju i turniri ŠBK Samobor, svakog utorka i petka u 18,30 na web stranicama BBO-a, za čiju je organizaciju zaslužan Jurica Maračić.

Na skupštini je izabrano i novo vodstvo te tijela kluba, na rok od 4 godine. Za predsjednicu je izabrana Ksenija Noršić, a za njenog zamjenika Marko Grgurić, dok je za tajnicu kluba ponovno izabrana Sanja Zaradić.

U sjećanje na nedavno preminulog dugogodišnjeg predsjednika kluba Ivana Gluščića donesena je i odluka da novo ime kluba bude Športski bridž klub Ivan Gluščić Samobor.

FOTO: Ksenija Noršić i Marko Grgurić

Objavljeno: 05.03.2021.