T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Natječaj za Nagradu Matija Ljubek

Raspisan natječaj za dodjelu Nagrade Matija Ljubek za 2020. godinu

Natječaj za Nagradu Matija Ljubek

Nakon što su članovi Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) na konstituirajućoj sjednici novog saziva u Zagrebu, prihvatili prijedlog o imenovanju članova Ocjenjivačkog suda Nagrade Matija Ljubek 2020. te odluku o raspisivanju natječaja, njegovom današnjom objavom u Sportskim novostima postupak je i službeno pokrenut.

Budući da se ovo priznanje dodjeljuje pojedincima i udrugama kao nagrada za životno djelo u djelatnosti sporta RH, kandidate mogu predlagati pojedinci, sportski klubovi i nacionalni savezi te zajednice sportskih udruga i saveza s područja cijele države. Pritom je važno da sportske udruge kandidirane za Nagradu ispunjavaju uvjet o početku djelovanja - najmanje od 1990. godine.

Prijedlog kandidatura s obrazloženjem, kratkim životopisom pojedinaca/udruga i podacima o njihovoj sportskoj aktivnosti treba dostaviti na adresu: Hrvatski olimpijski odbor, Trg Krešimira Ćosića 11, Zagreb / s naznakom: za Nagradu HOO-a Matija Ljubek. 

Sve kandidature - na propisanim obrascima  trebaju stići na adresu HOO-a najkasnije 20 dana od objave odluke o raspisivanju natječaja.

Više na linku:

Natječaj za nagradu Matija Ljubek 2020.

Objavljeno: 04.11.2020.