T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Sportska događanja

Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana u Samoboru

Proslava Hrvatskog olimpijskog dana 2018 u Samoboru

Hrvatski olimpijski dan poznat pod skraćenim nazivom HOD, posvećen datumu utemeljenja HOO-a, 10. rujna, danas je opće prihvaćena manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti u svakom području, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima kao sastavnice olimpijskog djelovanja.

Samoborski športski savez danas će organizirati sportsko-edukativni projekt pod nazivom „Hrvatski olimpijski dan 2018. godine“.

Cilj programa je masovnije uključivanje građana u razne oblike sportskih aktivnosti i podizanje svijesti o važnosti redovnog bavljenja tjelesnim aktivnostima svakog čovjeka, a naročito djece i mladih.

Hrvatski olimpijski dan ove će se godine obilježiti u suradnji s 20- tak udruga iz članstva Samoborskog športskog saveza.

Na prostoru otvorenih terena i dvorana Osnovne škole Bogumil Toni, danas u terminu od 10,00 do 12,00 sati građani, a prije svega školarci 2 i 3. razreda osnovnih škola Grada Samobora, imat će priliku, uz druženje sa sportašima, upoznati različite sportove.

Vidimo se!

Objavljeno: 11.09.2018.