T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Održan jubilarni 25. memorijal Milić-Hržić-Sučić

Ovog vikenda održan jubilarni 25. memorijalni malonogometni turnir posvećen našim poginulim braniteljima

Na terenima Sportskog centra u Velikoj Rakovici proteklog se vikenda, 29. i 30. srpnja, održao Memorijalni malonogometni turnir Milić-Hržić-Sučić. Turnir koji se održava u spomen na trojicu poginulih hrvatskih branitelja iz ovog mjesta ove je godine obilježio svoje jubilarno 25. izdanje. Na njemu je sudjelovalo ukupno 20 ekipa, i to 16 seniorskih iz mjesnih odbora i gradskih četvrti te 4 veteranske.

Nakon dva dana vrlo zanimljivih i napetih utakmica naslov pobjednika turnira ponijela je momčad MO Konščica, koja je u finalu bila bolja od Male Jazbine. Treće mjesto pripalo je MO Savršćak, a četvrto MO Celine. Nagrada za Fair play kao i prošle godine pripala je MO Podvrh. Najbolji strijelac turnira bio je Josip Šarić (MO Gradna), najbolji golman
Josip Razum (MO Konščica), a najbolji igrač Franjo Razum (MO Konščica). Ove je godine po prvi put nastupio i MO Bestovje iz susjednog grada Svete Nedelje.

Prvog dana održan je pozivni veteranski turnir na kojem su prvo mjesto osvojili Veterani Samobora. Drugo mjesto pripalo je HVIDR-i Samobora i Sv. Nedelje, treće SD Kladje Radio Samobor, a četvrto Udruzi 151. samoborske brigade. Nagrađeni su i najbolji pojedinci, a to su bili Željko Šoić (Veterani Samobora) kao najbolji strijelac, Dubravko Horvat (HVIDR-a) kao najbolji golman te Ivica Kos (Veterani Samobora) kao najbolji igrač.

treba istaknuti i najsvečaniji trenutak turnira, a to je bilo polaganje vijenca i misa za trojicu poginulih branitelja – Željka Milića, Srećka Hržića i Nenada Sučića.

Organizatori iz MO Velika Rakovica zahvaljuju svim momčadima na fair i korektnoj borbi, kao i posjetiteljima na dolasku te svima koji su na bilo koji način povezani s ovim turnirom, uz poruku da se vide i sljedeće godine.

Objavljeno: 01.08.2017.