T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Sportska događanja

Samobor trail

Prijavite se na Samobor trail 8. lipnja

Dok traju prijave za 58. Noćnu utrku grada Samobora (link za prijavu na 58. Noćnu utrku grada Samobora), Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor najavljuje još jednu atraktivnu utrku – Samobor trail.

Samobor trail održava se u subotu, 8. lipnja sa startom u 10:00 sati na Poljanicama (kod Lovačke kuće), a sastoji se od dvije zahtjevne, ali prekrasne staze na 15 i 30 kilometara te rekreativne utrke na 8 kilometara. 

Utrka je u kalendaru KontinenTrail lige centralne Hrvatske koja se sastoji od 11 zasebnih utrka, svih organiziranih na zanimljivim lokacijama s istim ciljem: „biti originalni u sferi promocije zdravog načina života“. 
Sudionici će uživati u pitoresknom krajoliku Samobora, u bajkovitim predjelima Samoborskog gorja od kojih neki još nikada nisu korišteni za utrke. Trči se i po prekrasnim šumskim puteljcima, preko brdskih potoka, pored slapova i dva stara grada. 

Prijave su otvorene na Stotinci: link za prijavu, a ovim putem podsjećamo i na Noćnu utrku grada Samobora koja se po 58. put održava u petak, 24. svibnja, a prijave su otvorene do 14. svibnja.

Više:
• FB stranica Samobor trail
• FB stranica KCIPT Samobor
 
 Kontakt:
Goran Lesjak, predsjednik KCIPT Samobor
Mob: +385 91 2171 111 

 

Objavljeno: 02.04.2019.