T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Samoborski karatisti u ljetnom kampu

Članovi karate klubova Fortisa i Domenice na ljetnom kyokushin karate kampu u Poljskoj

Samoborski karatisti u ljetnom kampu

Ovogodišnji ljetni kamp europske IKO Matsushima Kyokushinkaikan organizacije održan je od 03. do 07. kolovoza u poljskom gradiću Szczyrku. Uz sudionike iz Finske, Estonije, Danske, Velike Britanije, Poljske, Ukrajine, Srbije, Hrvatske, Austrije i Španjolske, u kampu su sudjelovali i gosti iz Kanade, SAD-a i Čilea.

Hrvatski ogranak ove organizacije predstavljali su članovi samoborskog Fortisa i svetonedeljske Domenice: Tomo Fabekovec, Ivica Stanić, Vladimir Sekelj, Natko Skukan, Ivica Brajdić, Ana Skukan, Luka Sekelj i Dominik Stanić. Kamp je vodio shihan Klaus Rex, predsjednik europske organizacije iz Danske. Među instruktorima još su bili i shihani: Sergej Lukyanchikov Levitin, dopredsjednik europske organizacije iz Ukrajine, Roman Szyrajew, predsjednik sjevernoamaričkoga ogranka iz Kanade, Jonathan Campbell iz SAD-a, Roman Kucfir iz Velike Britanije te Gabriel Barluenga iz Španjolske.

Oni su svoja znanja prenosili polaznicima kroz treninge te seminare za trenere i suce. Na kraju kampa održan je ispit za majstorska zvanja na kojem je Luka Sekelj položio 2. Dan.

Objavljeno: 09.08.2017.