T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Sastanak predstavnika nogometnih klubova grada Samobora

U utorak, 10. 12. 2019. održan je sastanak predstavnika nogometnih klubova grada Samobora u svrhu unapređenja kvalitete nogometa.

Sastanak predstavnika nogometnih klubova grada Samobora

U utorak, 10. 12. 2019. na inicijativu Samoborskog športskog saveza održan je sastanak predstavnika nogometnih klubova grada Samobora s predstavnicima Samoborskog športskog saveza i Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije na temu unapređenja razvoja i kvalitete nogometa na području grada.
Na sastanku je vladalo konstruktivno i pozitivno ozračje u raspravi u kojoj su sudjelovali svi predstavnici klubova, a sve u svrhu bolje suradnje između klubova i dizanja kvalitete rada u svim klubovima. Također, raspravljalo se o statusu klubova, nogometnoj sportskoj infrastrukturi i ostalim problemima koji muče klubove.
Po završetku rasprave postavljeni su zadaci pred predstavnike klubova, a sljedeći sastanak je dogovoren poslije Nove godine.
Sastanku su nazočili predsjednik Samoborskog športskog saveza Miro Kelečić, potpredsjednik SŠS Dragutin Marović, tajnica SŠS Marijana Radek, tajnik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Mario Makarun, predsjednik NK Samobor Ivica Karoglan i voditelj škole nogometa Damir Dragozet. Predstavnici NK Zrinski bili su zamjenik predsjednika Mario Vlahović i Mladen Vlahović ujedno i član Izvršnog odbora SŠS.
Nogometni klub Breganu predstavljali su zamjenik predsjednika Marko Noršić i Antonio Biondić, a NK Klokočevac predsjednik Krunoslav Vrbančić i tajnik Danijel Sokolović.
Ispred NK Rakov Potok svoj doprinos raspravi dao je predsjednik Ivan Babić kao i ispred NK Galgovo predsjednik Damir Žitković.
Tajnik Zdravko Šprajc i Mario Antunović dali su obol ovoj raspravi ispred NK Samoborski Otok.
Na kraju sastanka svi učesnici su pozdravili ovu inicijativu sastanka i vjeruju da će ubuduće ovakve rasprave dati pozitivan pomak u suradnji klubova, napretku, razvoju i unapređenju kvalitete nogometa u Samoboru.

Objavljeno: 12.12.2019.