T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Starija dob može biti lijepa i zdrava

Besplatno vježbanja umirovljenika - članova Udruge sindikata umirovljenika Hrvatske, Samobor

Starija dob može biti lijepa i zdrava

Uz potporu Grada Samobora, Udruga sindikata umirovljenika Hrvatske, Samobor organizira za svoje članove besplatno vježbanje na grupi Korektivna gimnastika za treću životnu dob.
Vježbanje će se održavati  u studenom i prosincu u centru za rekreaciju i rehabilitaciju FitnessOF by Out Fit pod vodstvom fizioterapeutkinje Natalie Lisska koja već dugi niz godina uspješno radi sa osobama treće dobi.

Vježbe koje se izvode prilagođene su kako bi i u starosti ostali izdržljivi, gipki i lakše se kretali. Vježbanje djeluje na koordinaciju pokreta, te jačanje zglobova i kostiju čime se sprječavaju padovi i lomovi, te unutarnje mišiće kako bi se prevenirao problem inkontinencije. 

Vježbanje se provodi dva puta tjedno u centru FitnessOF by Out Fit, na adresi Bleiburških žrtava 1, Samobor, zgrada bivšeg Mercatora, u terminima utorak i petak od 16:30 do 17:30 sati.

Prijave se primaju kod gđe Vlatke Novosel u Udruzi Sindikata Umirovljenika mailom na udruga.sindikata.samobor@gmail.com ili na broj telefona 098 916 7383.
Prijaviti se možete i direktno u uredu na adresi Ilirskog pokreta 1 ili na recepciji FitnessOF centra.

 

 

Objavljeno: 06.11.2017.