T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Stiglo 2000 natjecatelja iz 22 zemlje

29. izdanje tradicionalnog međunarodnog turnira Karate Grand Prix Croatia

Stiglo 2000 natjecatelja iz 22 zemlje

Od 17. do 19. siječnja u Samoboru se održava 29. izdanje tradicionalnog međunarodnog turnira Karate Grand Prix Croatia, koji je u svojem ovogodišnjem izdanju okupio dvije tisuće natjecatelja iz dvadeset i dvije zemlje.

Natjecanja za sve uzrasne kategorije odvijaju se kroz tri dana u Sportskoj dvorani Samobor, a središnji događaj predstavljaju borbe u kategoriji seniora.

Natjecanja na Seniors Openu započinju u subotu, 18. siječnja u 15:30 h, a finala će se održati nakon svečane ceremonije otvorenja događaja, koja je na rasporedu istog dana u 19:30 h.

Na turniru će se naći i nama poznata imena poput aktualnog svjetskog prvaka i hrvatskog reprezentativca Ivana Kvesića, a u najatraktivnijoj muškoj seniorskoj konkurenciji, u kojoj se dodjeljuje i nagradni fond, nastupa i nekoliko velikih imena svjetskog karatea. Na 29. izdanju ovoj ponajvećeg turnira u karateu u Hrvatskoj, održat će se i natjecanje u para-karateu, a pristup na tribine slobodan je za sve zainteresirane gledatelje tijekom cijelog trajanja turnira.

Na samoborski tatami će, uz domaćina Hrvatsku, izaći natjecatelji iz Azerbajdžana, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Češke, Danske, Izraela, Italije, Kosova, Mađarske, Moldavije, Njemačke, Norveške, Rusije, Sjeverne Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Turske i Ukrajine.

Više informacija o događaju moguće je pronaći na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/GrandPrixCroatia/.

Rezultati su dostupni na: http://karate-data.com/Tournament/29-grand-prix-croatia/Results/125?dg=296.

Objavljeno: 18.01.2020.