T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Sportska događanja

Trail liga centralne Hrvatske započinje u Samoboru

Uživajte na još jednoj prekrasnoj utrci koja otkriva sve tajne prirodnih bogatstava centralne Hrvatske!

Trail liga centralne Hrvatske započinje u Samoboru

U subotu, 10. lipnja, u prekrasnom okružju Samoborskog gorja započinje trail liga koja se sastoji od pet zasebnih utrka koje organizira pet provjerenih organizatora, na pet različitih lokacija, ali sa zajedničkim ciljem: biti originalni u sferi promocije zdravog načina života.

Samobor Trail započinje u 10:00 sati na Poljanicama Plešivičkim, na već provjerenoj stazi Šojkine zimske lige, a od 8:00 sati otvorene su prijave. Dvije su staze, duga dužine 30 km i kratka dužine 15 km, a nakon trčanja družit ćemo se u prekrasnoj prirodi, uz osiguranu okrepu za natjecatelje.

Slijedeći na redu je Ozalj I Vrhovac Trail 15. srpnja, potom Ogulin Trail 9. rujna, a do kraja godine održat će se još dvije utrke, Ždral Trail 7. listopada i PoniQ Trail 26. listopada u Zagrebu.

Trail trčanje jedan je od najbrže rastućih segmenata sportskih aktivnosti i prilika koja omogućuje da posjetite prekrasne dijelove Hrvatske koje bi samoinicijativno teško ikad posjetili. Idejni začetnik i koordinator lige je tvrtka Polufinale d.o.o. sa svojom outdoor prodavaonicom Easy Going Store, dok je medijski partner Večernji list. Koordinator Samobor Traila je Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor.

Više informacija:

· http://kontinentrail.polufinale.hr

· https://web.facebook.com/EGSkontinenTrail/

· Polufinale d.o.o. Orešje 47i, Zagreb; Zvonimir Fernežir, 091/59 41 230

Informacije o Samobor Trailu:

· KCIPT Samobor, koordinator Željko Oreški, 091 2762 822

· https://www.facebook.com/SMBtrail/?fref=ts

Objavljeno: 05.06.2017.