T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

U nešto drugačijem sastavu u nove sportske pobjede

Održana izborna sjednica Skupštine Samoborskog športskog saveza

Od 39 članica Samoborskog športskog saveza izbornoj skupštini, održanoj u petak, 10. studenoga, u prostoru Sportske dvorane Samobor, nazočilo je 35 predstavnika samoborskih sportskih klubova, koji su birali vodstvo za sljedeće četverogodišnje mandatno razdoblje.

Kao i uvijek, tajnica SŠS-a Marijana Radek pobrinula se da svi na vrijeme dobiju opsežne materijale sa svim potrebnim informacijama pa je sjednica od 8 točaka dnevnog reda odrađena brzo i učinkovito. 
Javnim glasanjem za predsjednika je potvrđen Miro Kelečić, kojemu su zamjenici Davor Cipek i Hrvoje Frankić, koji je na tom mjestu zamijenio Dragutina Marovića.
Jednoglasno je izabran i Nadzorni odbor u sastavu Vlado Bašić, Milan Garašić i Snježana Hofer, a tajnim glasanjem, obzirom da se od 9 kandidata biralo njih 6, s time da je Boris Makarun povukao svoju kandidaturu zbog drugih obaveza, u Izvršni odbor SŠS-a izabrani su Martina Bublić, Vladimir Čerkez, Saša Kolman, Dragutin Marović, Ljiljana Šurbek Bošnjak i Mladen Vlahović. 

Velikoj samoborskoj sportskoj obitelji pridružio se Boksački klub Stršljen, a klubovi koji još nisu uskladili i regulirali svoj status u Uredu državne uprave Zagrebačke županije i prema Statutu Samoborskog športskog saveza, upozoreni su da će biti brisani iz članstva od 1. prosinca, kada će biti napravljena potrebna revizija.
Na sjednici je predstavljen i plana rada za sljedeću godinu, pri čemu je posebno istaknuto kako se, sukladno sve većim uspjesima naših sportaša, i financijska sredstva povećavaju pa će savezu na raspolaganju iz gradskog proračuna biti čak 6.200.000 kuna.

Potvrdili su to i gradski pročelnik Juro Horvat i zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković, koji su, uz čestitke sportašima i vodstvu SŠS-a na sjajnim dosadašnjim rezultatima, poželjeli puno sportske sreće i zdravlja u narednoj godini te obećali i daljnju podršku Grada Samobora što se tiče poboljšanja uvjeta za rad klubova i izgradnje sportske infrastrukture.

 

Objavljeno: 13.11.2017.