T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Uspješne pripreme u Fužinama

Jedanaest samoborskih karateka boravilo u karate kampu

Uspješne pripreme u Fužinama

U organizaciji Karate saveza Primorsko - goranske županije u Fužinama je od 8. do 13. kolovoza održan karate kamp za karate klubove županije, ali i prijateljskih karate klubova iz drugih sredina. Polaznicima kampa se pridružilo i jedanaest samoborskih karateka kojima su ove pripreme poslužile kao odličan uvod u karate treninge, s obzirom da se do tada radilo u Samoboru isključivo na podizanju fizičkih sposobnosti sportaša.

U odličnom radnom ozračju i prijateljskoj atmosferi na treninzima je sudjelovalo čak 17 reprezentativaca kadetskog, juniorskog i seniorskog uzrasta tako da je kvaliteta natjecateljki i natjecatelja bila na izuzetno visokom nivou. Među njima je bilo i sedmero nositelja medalja s najvećih karate smotri, europskih i svjetskih prvenstava.

Po povratku iz Fužina nastavljaju se ljetne pripreme u Samoboru sve do početka prvog turnira koji bi se trebao održati 5. rujna u Čakovcu (Međimurje open). Do tada neke od samoborskih karateka očekuju još i vikend pripreme nacionalne reprezentacije koje se održavaju u Svetom Martinu na Muri od 20. do 23. kolovoza 2020.

Objavljeno: 17.08.2020.