T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

42. Večernjakova biciklijada

Od Zagreba do Vugrinščaka pedalira se 15. lipnja, a na cilju je fešta uz Elemental i Zaprešić Boyse.

42. Večernjakova biciklijada

Karavana prema Samoboru kreće s Tuđmanova trga, ruta je duga 21 kilometar, a zajedno ćemo na velikome ekranu gledati i vatrene.

Bogata ugostiteljska ponuda, kvizovi znanja, osvježenje u bazenu, ali i navijanje za vatrene te koncerti Zaprešić Boysa i Elementala samo su dio onoga što vas 15. lipnja očekuje na samoborskom Vugrinščaku, ciljnoj lokaciji 42. Večernjakove biciklijade. Pod sloganom “Karavana kreće” pedalirat će se već dobro poznatom rutom koja starta na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana.

Kao i lani, start je u 10 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje će sudionike najprije dobro zagrijati Renata Sopek, a potom će karavana krenuti preko Ilice, Aleje Bologne i Škorpikove pa Samoborskom cestom prema Samoboru te na koncu stići do Sportsko-rekreacijskog centra Vugrinščak. Povorku će tradicionalno pratiti i policijske snage, a na ruti dugoj 21 kilometar dijelom će se pedalirati i kroz Zagrebačku županiju.

Najdugovječnija sportska manifestacija u Hrvatskoj ove će se godine spojiti s još jednim važnim sportskim događajem. Naime, na dan Večernjakove biciklijade Hrvatska nogometna reprezentacija u Berlinu će u sklopu Europskog prvenstva odmjeriti snage sa Španjolcima pa će se navijanje za vatrene oriti i Samoborom.

Svoj startni broj osigurajte ovdje.

Objavljeno: 16.05.2024.