T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Advent u Samoboru

Advent u Samoboru poput pravog adventskog kalendara nudi bezbroj iznenađenja.

Advent u Samoboru

Advent u Samoboru prošle je godine bio jedan od najposjećenijih i najveselijih pa i od novog ne očekujte ništa manje. Smisleno je koncipiran i povezan, ništa nije dislocirano što vam daje priliku da ležerno uživate u sadržaju ​​i cjelovitom pogledu na Advent dok slušate koncerte na otvorenom, kližete i pijete omiljeno piće.

Advent u Samoboru službeno počinje 26. studenog programom na pop up klizalištu i koncertom Matije Cveka, a dan kasnije nastupa klapa Dišpet. Nakon službenog otvorenja ovog vikenda, očekuje vas raznolik i bogat program, a moći ćete uživati i u koncertima grupe Pavel, Vesne Pisarović, Jacquesa Houdeka, Domenice i mnogih drugih. 

Od Trga kralja Tomislava do Trga Matice hrvatske pa sve do pop up klizališta put će vam obasjavati božićne lampice i bezbroj raskošnih ukrasa te sjajnih niti koje simboliziraju povezanost među ljudima. Svaki photo point i adventski detalji posebni su sami za sebe, a zajedno čine veličanstvenu cjelinu koja će vam uljepšati duge prosinačke večeri.

Radno vrijeme klizališta je svakim danom (od 26.11. do 8.1.) od 10 do 22 sata, a cijena klizanja bit će 15 kn. Za najam klizaljki bit će potrebno izdvojiti 10 kn.

 

Objavljeno: 21.11.2022.