T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Čarobnom Samoboru posebno prizanje

Posebno priznanje Međunarodnog festivala turizma, turističkog filma i krajobraza (25. ITF’CRO 2022) za promotivni film o adventskom Samoboru.

Čarobnom Samoboru posebno prizanje

Uoči početka Adventa iz Solina nam stižu lijepe vijesti.

Promotivni film "Čarobni Samobor" autora Filipa Bašića ove je godine dobitnik Posebnog priznanja Međunarodnog festivala turizma, turističkog filma i krajobraza (25. ITF’CRO 2022) održanog u Solinu. Festivalske se nagrade obrazlažu visokom kvalitetom rada, ali i priznanjem za individualni aktivan idejni i kreativni doprinos razvoju turizma na različitim razinama, koji kroz svoje profesionalne, stručne, znanstvene i praktične radne aktivnosti promiču turističku ponudu i time doprinose razvoju turizma. 

Cjelokupna manifestacija, 29. Interstas / Međunarodni festival turizma - Međunarodni klub zaslužnih za turizam, 25. ITF’CRO/ Međunarodni festival turističkog filma, i 20. KEA-CRO/cvjetno/krajobrazno natjecanje za Međunarodni zlatni cvijet važan je kulturološki, turistički, film-festivalski, te poslovno turistički događaj u putničkoj industriji novih tržišta, posebice ovog dijela Europe.

U okviru manifestacije se valoriziraju i nagrađuju međunarodni dosezi u domeni turizma, turističkog filma, putovanja, turističkog novinstva, zaštite okoliša, ekologije i održivog razvoja. Sukladno tome, manifestacija je postala respektabilni međunarodni faktor u ocjenjivanju pojedinaca i institucija za njihov doprinos turizmu, time i njihov ulazak u međunarodni klub zaslužnih za razvoj turizma.

Video pogledajte ovdje.

Objavljeno: 16.11.2022.