T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Drugi vikend Adventa u Samoboru

Dolazećeg vikenda s nama su na Adventu u Samoboru Vesna Pisarović i Mirko Švenda Žiga

Iza nas je još jedan vikend Adventa u Samoboru te sjajni nastupi grupe Pavel i The Sway banda, a najljepše razdoblje u godini se nastavlja. Sutra, na svetog Nikolu, za naše će se najmlađe sugrađane održati predstava Izgubljeni mačić, na Trgu Matice hrvatske, od 10:30 sati. Poučnu priču za najmlađe o mačiću koji se izgubio omogućio je RC Samobor Logistics d.o.o.

Dolazećeg vikenda uz DJ-a u petak od 17 do 22 sata te u subotu od 10 do 18 sati, zabavljat će nas i Vesna Pisarović (subota, 10.12. od 20 sati) te Mirko Švenda Žiga (nedjelja, 11.12. od 16 sati). 

Pop up klizalište je svakodnevno otvoreno od 10 do 22 sata, a cijena ulaznica je 15 kuna, dok je najam klizaljki 10 kuna.

Samobor kao šarmantna destinacija, koja nudi klasični božićni ugođaj sa suvremenim elementima, pravo je mjesto na koje treba doći u ovo slavljeničko doba godine. Doživite užitak blagdana uz raznovrsna događanja u ovom gradu, napišite pismo Djedu Božićnjaku u ugodnom ambijentu njegove kuće koja je ovog vikenda imala mnogo posjetitelja. Iskoristite svaku priliku za fotografiranje, uživajte u odličnoj gastronomskoj ponudi i obavite blagdansku kupnju u Kleščićevoj ulici gdje možete pronaći suvenire, prigodne darove, nakit i razne rukotvorine.

Vidimo se u Samoboru!

Foto: Edin Tuzlak

 

Objavljeno: 05.12.2022.