T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Dvostruki doček Nove 2022. godine

Čarobna blagdanska atmosfera u Samoboru bit će dodatno začinjena dvostrukim dočekom Nove 2022. godine na Trgu kralja Tomislava.

Dvostruki doček Nove 2022. godine

Samobor se na poseban način oprašta od 2021. godine. Kao vrhunac odlično posjećenog i hvaljenog Adventa u Samoboru, organizirana su čak dva dočeka Nove godine.

Novogodišnji program na glavnom gradskom trgu počet će na Staru godinu u 11:00 sati, a sve posjetitelje tijekom podnevnog dočeka zabavljat će DJ eM Bee i grupa Živa legenda. Za večernju zabavu koja počinje u 23 sata pobrinut će se grupa Kreativni nered, također na Trgu kralja Tomislava.

Umjesto vatrometa u ponoć smo organizirali puštanje lampiona koji će osvijetliti nebo iznad grada i sigurno stvoriti čarobnu sliku za sve posjetitelje.

Po ulasku u novu 2022. godinu, s bogatim koncertnim programom Adventa u Samoboru nastavljamo za vikend od 7. do 9. siječnja.

U petak, 7. siječnja od 20 sati nastupit će Lorena Jelusić trio, i to u kupoli na Trgu Matice hrvatske. U subotu, 8. siječnja od 20 sati na istom mjestu nastupaju Vjeko i Eni, dok će Rimac trio početak godine obilježiti u nedjelju, 9. siječnja koncertom u 16 sati, također na Trgu Matice hrvatske.

Advent u Samoboru organiziraju Grad Samobor i Turistička zajednica grada Samobora, a sponzor ovogodišnjeg Adventa je Erste&Steiermarkische banka.

Objavljeno: 28.12.2021.