T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Grupa Pavel dolazi na Advent u Samoboru

Donosimo program Adventa u Samoboru za vikend pred nama.

Grupa Pavel dolazi na Advent u Samoboru

Advent u Samoboru nastavlja odličnim programom iz vikenda u vikend.Glazbeni program nudi najbolje od naše domaće scene, a koncerti se održavaju na zadivljujućem otvorenom prostoru, na Trgu Matice hrvatske. Već u petak, 2.12. u kupoli na Trgu Matice hrvatske s vama će biti DJ Vladzz od 17 do 22 sata. U subotu, 3.12. od 10 do 18 sati vas zabavlja DJ Tommy, a u 20 sati će nastupiti grupa Pavel. The Sway Band će nastupiti u nedjelju, 4.12. od 16 sati.

U preostalim danima ove manifestacije koncerte će održati Vesna Pisarović, Mirko Švenda Žiga, Jacques Houdek, Barbara Munjas, Roko Vušković, Domenica, Night Express i grupa Koala.

Pop up klizalište je svakodnevno otvoreno od 10 do 22 sata, a cijena ulaznica je 15 kuna, dok je najam klizaljki 10 kuna.

Samobor kao šarmantna destinacija, koja nudi klasični božićni ugođaj sa suvremenim elementima, pravo je mjesto na koje treba doći u ovo slavljeničko doba godine. Doživite užitak blagdana uz raznovrsna događanja u ovom gradu, napišite pismo Djedu Božićnjaku u ugodnom ambijentu njegove kuće koja je ovog vikenda imala mnogo posjetitelja. Iskoristite svaku priliku za fotografiranje uživajte u odličnoj gastronomskoj ponudi i obavite blagdansku kupnju u Kleščićevoj ulici gdje možete pronaći suvenire, prigodne darove, nakit i razne rukotvorine.

Ne propustite i ove godine istražiti Advent u Samoboru koji je prošle godine bio jedan od najomiljenijih, a sada vas očekuje u novom izdanju.

Foto: Edin Tuzlak

Objavljeno: 01.12.2022.