T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Humanitarna nota samoborskog Adventa

Ove subote, 18. prosinca, sudjeluj u slatkoj humanitarnoj priči Samobora.

Humanitarna nota samoborskog Adventa

Advent u Samoboru već je osvojio mnoga srca i izmamio osmijehe. Bogat koncertni program i pop up klizalište okupljaju velik broj posjetitelja koji žele uživati u ovoj posebnoj božićnoj čaroliji, a koju bi svi trebali osjetiti ovih dana. Zato su organizatori Adventa u Samoboru odlučili ove subote, 18. prosinca, cijeloj priči dati i humanitarnu notu.

U periodu od 17 do 18 sati svi posjetitelji pop up klizališta moći će zamijeniti čokoladu za ulaznicu za klizalište, a sve prikupljene čokolade bit će poklonjene pred sam Božić djeci u potrebi.

Odlučili smo se za ovu akciju u subotu jer nam je Djed Mraz šapnuo da djeca najčešće u svojim pismima na kraju napišu da žele i čokoladu. Zato će to biti lijep dar naših posjetitelja onima kojima je to najpotrebnije, a grad će pripremiti još dodatnih darova kako dječica na božićno jutro ne bi skidala osmijeh s lica – ispričala je gradonačelnica Škrobot.

Nikako ne propustite posjetiti šarmantni Samobor ove subote, nakon slatke humanitarne priče, u 21:00 sati koncert će održati Matija Cvek i na najbolji način uvesti nas u božićno raspoloženje.

Program dolazećeg vikenda provjerite ovdje.

Foto: Edin Tuzlak

Objavljeno: 16.12.2021.