T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Korisne informacije

Javni natječaj za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike u turizmu za 2021. godinu

Zagrebačka županija raspisala je Javni natječaj za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike u turizmu za 2021. godinu.

Javni natječaj za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike u turizmu za 2021. godinu

Ciljne skupine korisnika Javnog natječaja za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike u turizmu za 2021. godinu su: trgovačka društva, ustanove, zadruge, obrti - subjekti malog gospodarstva definirani Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva i Obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja se bave turizmom.

Predmet natječaja su projekti koji će se provoditi tijekom 2021. godine, sukladno Programu poticanja razvoja gospodarstva Zagrebačke županije za 2021. godinu. Predviđeno je sufinanciranje poduzetničkih projekata u turizmu koji se odnose na povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude postojećih ugostiteljskih objekata.

Javni natječaj, upute za prijavitelje, obrasci izjava i upute za korisnike sustava "e-prijave" objavljeni su na službenim mrežnim stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr pod Natječaji, u rubrici Javni natječaji Upravnog odjela za gospodarstvo i fondove Europske unije i bit će otvoren do 1. travnja 2021. godine.

Odluku, tekst Javnog natječaja i potrebne obrasce preuzmite ovdje.

 

Objavljeno: 01.03.2021.