T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Korisne informacije

Javni poziv za dodjelu potpora turističkim manifestacijama značajnim za turističku ponudu i razvoj turizma grada Samobora u 2024. godini

Od 1. do 15. ožujka 2024. prijavite manifestacije značajne za turističku ponudu i razvoj turizma grada Samobora u 2024. godini.

Javni poziv za dodjelu potpora turističkim manifestacijama značajnim za turističku ponudu i razvoj turizma grada Samobora u 2024. godini

Temeljem Programa rada s financijskim planom za 2024. godinu Turistička zajednica grada Samobora objavljuje Javni poziv za dodjelu potpora turističkim manifestacijama značajnim za turističku ponudu i razvoj turizma grada Samobora u 2024. godini.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice grada Samobora za manifestacije značajne za turističku ponudu i razvoj turizma grada Samobora.

Manifestacija značajna za turističku ponudu grada Samobora u smislu ovog Javnog poziva je svaka gospodarska, kulturna, eno gastro, sportska ili druga manifestacija koja se održava na području grada Samobora, a potiče razvitak turističke djelatnosti i turizma u Samoboru, njenim se održavanjem obogaćuje turistička ponuda, čuva i oživljava kultura, tradicija i narodni običaji te promiču aktivni i ostali oblici selektivnog turizma na području grada Samobora.

Ukupni fond Javnog poziva iznosi 30.000,00 eura, a sredstva su osigurali Grad Samobor i Turistička zajednica grada Samobora.

Prijave manifestacija temeljem ovog Javnog poziva moguće su od 1. do 15.3.2024. godine.

Tekst natječaja i potrebne obrasce za prijavu preuzmite na poveznicama ispod ovog teksta.

Objavljeno: 29.02.2024.