T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Još jedan Spring Fusion: Bike&Hike

I ove smo godine udružili snage i pripremili novo izdanje Spring Fusion Bike&Hike-a.

Još jedan Spring Fusion: Bike&Hike

U subotu, 20. svibnja u sklopu obilježavanja dana Planinarskog kluba Scout u 10 sati s glavnoga gradskog trga starta Spring fusion biciklijada prema Koretićima, gdje vas u isto vrijeme čeka planinarski pohod dijelom Planinarske obilaznice Samoborski scoutski put.

Naime, ove godine Planinarski klub Scout obilježava 25 godina svog postojanja, dok Planinarska obilaznica Samoborski scoutski put put obilježava 20 godina od uspostavljanja. Samoborski scoutski put dužine 50 kilometara proteže se Samoborskim i Žumeberačkim gorjem, a otvoren je 2003. godine povodom pete obljetnice Kluba. Tijekom 20 godina stazu su uređivali, označavali planinarskim markacijama i čistili od smeća članovi Planinarskog kluba Scout na zadovoljstvo svih planinara i izletnika koji su njome prošli.

Do 14. svibnja iskoristite priliku za puni paket uključen u kotizaciju Spring Fusion: Bike&Hike projekta koji uključuje:

  • majicu
  • topli obrok

Kako bi zadovoljili svakoga, BBK Šišmiš, BBK Krpelj, PK Scout i TZ grada Samobora udružili su snage i pripremili dvije biciklističke rute:

  • Classic / cestovnu (23 km u jednom smjeru)
  • MTB (20 km u jednom smjeru)

Cestovna ruta ide dijelom po vrlo dobroj makadamskoj cesti koja je sasvim prihvatljiva i za cestovne bicikle. Sama ruta je prikladna za svakoga jer, osim duljine, nije nimalo zahtjevna te nudi prekrasnu vožnju dolinom potoka Bregana do Planinarske kuće Scout u Koretićima. MTB ruta će zadovoljiti sve one željne prave MTB vožnje te će nas već samo par minuta nakon kretanja s glavnog samoborskog trga odvesti na prekrasne šumske staze i puteve te nas provesti nekim od najljepših staza Samoborskog gorja i Žumberka do odredišta u Koretićima.

U Koretićima nas sve skupa očekuje ugodno druženje i svirka.

Prijavite se već danas i osigurajte puni paket po simboličnoj cijeni kotizacije u iznosu od 10 EUR, i to isljučivo putem obrasca na poveznici: https://forms.gle/rexRzdwyWiNP2on99.

Vidimo se na Koretićima!

Objavljeno: 04.05.2023.