T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Korisne informacije

Kamo za vikend

Provedite vikend u Samoboru.

Kamo za vikend

1. Rudnik sveta Barbara u subotu, 23.5. otvara svoja vrata. Saznajte sve tajne koje skrivaju rudarska okna i upoznajte Bergmane u obilasku koji traje četrdesetak minuta. Detaljnije informacije pogledajte ovdje.

2. Gurmani su davno prepoznali Samobor kao grad u kojem je jelo autohtono, ukusno i začinjeno dobrom atmosferom. Bogatstvo i raznolikost, a posebno tradicijska kuhinja, dostatna su pozivnica za dolazak u Samobor i uživanje u njegovoj gastro ponudi. Popis samoborskih ugostiteljskih objekata pogledajte ovdje.

3. Ukoliko odlučite dan provesti u prirodi, predlažemo izlet na Okić. Automobilom možete doći do samog doma, popeti se na stari Okić grad i(li) obići Okićnicu, a možete pješice krenuti i iz Samobora (2,30h). Detaljnije upute pogledajte na www.hps.hr.

Nastavite se ponašati odgovorno, perite ruke, držite razmak i ne okupljajte se u velikom broju. Ostanite odgovorni i prema prirodi, posebno odnoseći i primjereno zbrinjavajući svoj otpad, čuvajući izvornu čistoću vode, tla i zraka i ne ostavljajući za sobom ništa osim tragova svojih stopa.

Objavljeno: 22.05.2020.