T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Kup grada Samobora u preponskom jahanju

Samoborska konjička priča obitelji Koletić od 27. do 29. kolovoza 2021. godine ponosno slavi 10. godišnjicu ljubavi prema svome kraju, konjima i konjičkom sportu.

Kup grada Samobora u preponskom jahanju
Održavanje:
27.08.2021.
28.08.2021.
29.08.2021.


Organizator: Konjički klub Mirnovec

I ove se godine, u organizaciji konjičkog kluba Mirnovec, održava Kup grada Samobora, trodnevno konjičko natjecanje u preponskom jahanju. Natjecatelji i posjetitelji će, uz sportska natjecanja, uživati i u idiličnoj seoskoj atmosferi i ukusnoj domaćoj hrani na prostranoj natkrivenoj terasu u sklopu ugostiteljskog objekta Baraž.

Farmu rado posjećuju i ljubitelji gastronomije obzirom se uz ponudu Baraža i svojim predivno uređenim etno ambijentom, prometnula u jednu od najtraženijih gastro lokacija.

Ovogodišnje izdanje Kupa grada Samobora bit će dodatno obogaćeno atraktivnom prezentacijom gastronomskih delicija odnosno autohtonih proizvoda samoborskog kraja u obliku hrane, pića i suvenira koje će predstaviti i dame u tradicionalnim nošnjama dok će za najmlađe biti osiguran i dječji poligon na kojem će se moći neometano družiti.

Za one željne upoznavanja s konjima bit će organizirane šetnje na konjima za male i velike.

Što se natjecateljskog dijela tiče posjetitelji će u utakmicama koje u petak i tijekom vikenda počinju u 9:00 sati moći uživati tijekom cijeloga dana. U prijepodnevnim satima posjetitelji će moći pratiti utakmice na malim visinama od 60, 80 i 100 cm koje potom rastu do 130 i 140 cm koje jašu iskusniji jahači i jahačice u poslijepodnevnim satima.

Završnica Kupa grada Samobora, ujedno i najsvečaniji dio natjecanja, svakako je Grand prix utakmica visine 145 cm koja se održava u nedjelju poslijepodne.

Očekujte zabavu i navijanje obzirom su utakmice popraćene atraktivnim novčanim i sponzorskim nagradama koje će zasigurno privući renomirana imena konjičkog sporta.

Foto: Josip Grđan

Objavljeno: 11.08.2021.