Grad Samobor

Događanja

Ljetne aktivnosti u Centru za mlade

Ljetne aktivnosti u Centru za mlade

Centar za mlade Bunker priredio je tijekom srpnja nekoliko aktivnosti.

Objavljeno: 20.07.2020.

Svaki ponedjeljak u 19 sati rezerviran je za #fit&sit: program vježbanja i individualnog savjetovanja na temu prehrane i fitnessa. Program se odvija pod stručnim vodstvom, namijenjen je svima starijima od 18 godina, a sve što treba ponijeti su čiste tenke, udobna odjeća i prostirka za vježbanje. Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu prijavu na e-mail: krzuzic@samobor.hr.

24. i 31. srpnja na rasporedu su DIY radionice. Plest će se narukvice od konca, izrađivati hvatače snova (popularne “dream catchere”) i ukrašavati majice raznim ljetnim motivima. I ovaj program je besplatan, uz prethodnu prijavu.

U srijedu, 22. srpnja u Bunkeru se održava mali turnir u Fortnite-u. Početak je u 15 sati.

U subotu, 25. srpnja igrat će se ping pong. Riječ je o pojedinačnom turniru u stolnom tenisu na kojem mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina, a najbolje očekuju nagrade. Početak turnira je u 18 sati, a prijave se zaprimaju na e-mail: krzuzic@samobor.hr ili na licu mjesta, najkasnije pola sata prije početka turnira.

Turnir u Aliasu održat će se 29.srpnja. od 18 do 21 sat.

Sve dodatne informacije o programima moguće je dobiti slanjem upita na mail: krzuzic@samobor.hr ili pozivom na broj: 091 3360 552.