T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Matija Cvek uveo Samobor u slavljeničko raspoloženje

Na Adventu u Samoboru vlada zaista predivna blagdanska atmosfera koju su posebno naglasili humanitarna akcija i koncert Matije Cveka ovog vikenda.

Koncert i atmosferu koju je kreirao trenutno najtraženiji pjevač Matija Cvek teško će mnogi zaboraviti. Blistava večer i blagdanski duh koji struji gradom potaknuli su mnoge da posjete Samobor te sudjeluju i u slatkoj humanitarnoj priči koja je bila organizirana. Skupljali su se slatkiši za djecu u potrebi, a koji će im biti podijeljeni u blagdanskim danima pred nama. Sudjelovalo se tako što se čokoladom plaćala karta za pop up klizalište. Spoj glazbe i humanosti nadahnuo je sve posjetitelje šarmantnog Samobora čarolijom Božića.

Matija je publiku uveo u slavljeničko raspoloženje uz nevjerojatan koncert koji spaja glazbu i ovo blagdansko vrijeme. Pjesme 'Ptice' i 'Visine' pjevale su se nekoliko puta uglas s talentiranim glazbenikom, a na pozornici mu se pridružio i Marko Kutlić te su zajedno izveli svoj veliki hit 'Zaplesala je s ljetom'. Publika je Matiju nekoliko puta vraćala na pozornicu i produžila ovo dugo iščekivano druženje.

„Fantastična atmosfera!“, „To je iskustvo koje ne možete osjetiti kod kuće. Odlično je u Samoboru!", samo su neki od komentara posjetitelja, a organizatori su svima poslali pozivnicu na tradicionalni 'Doček Nove godine u podne' koji nikako nemojte propustiti.

Foto: Edin Tuzlak

Objavljeno: 19.12.2021.