T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Korisne informacije

Melli Aromatica - ekološki proizvodi bez mikroplastike

Kada se spoji kvalitetan proizvod ekoloških sastojaka s brigom za okoliš i neizmjernom ljubavi, dobije se Melli Aromatica.

Melli Aromatica - ekološki proizvodi bez mikroplastike

Vesna Sirovina i Ivana Grčić majka su i kći poduzetnička duha koje već godinama iskorištavaju najbolje od prirode i ručno izrađuju vegansku kozmetiku. Upravo su one zaslužne što na našem tržištu postoje dva nova EKO sredstva za pranje rublja. Njihovi Melli Aromatica deterdženti i omekšivači nastaju u malom samoborskom laboratoriju uz puno ljubavi i truda. Riječ je o veganskom deterdžentu i omekšivaču, s kojima su ušle u projekt Startaj Hrvatska, a koji emitira Nova TV, a proizvodi se nalaze na policama Interspara i odabranih Spar trgovina u Hrvatskoj, pa tako i u Samoboru.

Nedavno su otvorile i Spa shop u Samoboru, na adresi Šmidhenova 1a, u sklopu kojeg se može vidjeti i laboratorij u kojem aromaterapeutkinja Vesna Sirovina ručno proizvodi proizvode. Osim prirodne kozmetike, u Spa shopu se od nedavno mogu pronaći i narukvice s motivom grada Samobora, nastale u suradnji sa zagrebačkim brendom Mojati.

Sve informacije o Melli Aromatici i proizvodima koje nude saznajte na www.melliaromatica.com.

Objavljeno: 21.11.2021.