T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Najšarmantniji Advent je u Samoboru - Matija Cvek rasplesao posjetitelje na otvorenju

Počelo je najljepše razdoblje u godini, a Advent u Samoboru nudi obilje iznenađenja, savršenih photo pointova i mnoštvo potpuno novih adventskih prizora. Zakoračite u svijet blagdanske zabave za cijelu obitelj.

U subotu je paljenjem lampica i nastupom Zagrebačkih pahuljica počeo adventski program na omiljenom pop up klizalištu iza samoborskog kina, a gradonačelnica Petra Škrobot je svima poželjela da uživaju u bogatom programu i blagdanskoj čaroliji u Samoboru.

Glazbeni program Adventa otvorio je Matija Cvek kojemu je ovaj koncert bio zagrijavanje uoči velikog koncerta u Domu sportova, a dan kasnije nastupila je klapa Dišpet koja je oduševila posjetitelje Samobora. Adventsku atmosferu pojačala je i nogometna euforija koja će biti prisutna i u idućim danima zahvaljujući našoj reprezentaciji.

Advent u Samoboru nastavlja odličnim programom iz vikenda u vikend.Glazbeni program nudi najbolje od naše domaće scene, a koncerti se održavaju na zadivljujućem otvorenom prostoru, na Trgu Matice hrvatske. U preostalim danima ove manifestacije koncerte će održati Grupa Pavel, The Sway Band, Vesna Pisarović, Mirko Švenda Žiga, Jacques Houdek, Barbara Munjas, Roko Vušković, Domenica, Night Express i grupa Koala.

Pop up klizalište je svakodnevno otvoreno od 10 do 22 sata, a cijena ulaznica je 15 kuna, dok je najam klizaljki 10 kuna.

Samobor kao šarmantna destinacija, koja nudi klasični božićni ugođaj sa suvremenim elementima, pravo je mjesto na koje treba doći u ovo slavljeničko doba godine. Doživite užitak blagdana uz raznovrsna događanja u ovom gradu, napišite pismo Djedu Božićnjaku u ugodnom ambijentu njegove kuće koja je ovog vikenda imala mnogo posjetitelja. Iskoristite svaku priliku za fotografiranje uživajte u odličnoj gastronomskoj ponudi i obavite blagdansku kupnju u Kleščićevoj ulici gdje možete pronaći suvenire, prigodne darove, nakit i razne rukotvorine.

Ne propustite i ove godine istražiti Advent u Samoboru koji je prošle godine bio jedan od najomiljenijih, a sada vas očekuje u novom izdanju.

Foto: Edin Tuzlak

Objavljeno: 28.11.2022.