T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Praznik na dva kotača: Večernjakova biciklijada u Samoboru

Sprema se veliki spektakl, start je 3. lipnja, a feštat ćemo uz Vatru i gosta iznenađenja!

Praznik na dva kotača: Večernjakova biciklijada u Samoboru

Prijavite se, pedaliramo 22 kilometra od Zagreba do Samobora, a na Vugrinščaku vas očekuju bogata gastroponuda, kvizovi, igre, radionice, natjecanja, koncerti...

Bogata ugostiteljska ponuda, kvizovi znanja, koncert Vatre te osvježavanje u bazenu samo su dio onoga što vas očekuje 3. lipnja na samoborskom Vugrinščaku, ciljnoj lokaciji 41. Večernjakove biciklijade, čiji je slogan "Praznik na dva kotača". 

Cjelodnevna zabava

Kao i lani, start je u 10 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana, od kuda će karavana krenuti preko Ilice, Aleje Bologne i Škorpikove, pa Samoborskom cestom prema Samoboru te na koncu stići do sportsko-rekreacijskog centra Vugrinščak. Ruta je to od 22 kilometra koja će biti prilagođena radovima na cesti, a povorku će tradicionalno pratiti policijske snage. Po dolasku u cilj, već oko 11:30 sati uslijedit će cjelodnevna zabava s brojnim radionicama i igrama za djecu, kvizovima, sportskim natjecanjima, među ostalim i nogometnim turnirom, a na jednom od punktova bit će organiziran i mali zdravstveni pregled.

Vrhunac manifestacije očekuje se u večernjim satima, kada će se na pozornicu popeti članovi virovitičke Vatre te izvesti neke od svojih najvećih hitova, kao što su "Tango", "Zajedno sami", "Nama se nikud ne žuri" i "Bilo je dobro dok je trajalo".

Na pozornicu će se, uz Vatru, popeti još jedno slavno ime s domaće estrade, a o kome je riječ zasad je iznenađenje.

Prijave su moguće ovdje.

Objavljeno: 23.05.2023.