Grad Samobor

Događanja

Prijavite se na Samobor trail

Prijavite se na Samobor trail
05.04.
2019.

Dok traju prijave za 58. Noćnu utrku grada Samobora, Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor najavljuje još jednu atraktivnu utrku – Samobor trail.

Samobor trail održava se u subotu, 8. lipnja sa startom u 10:00 sati na Poljanicama (kod Lovačke kuće), a sastoji se od dvije zahtjevne, ali prekrasne staze na 15 i 30 kilometara te rekreativne utrke na 8 kilometara.

Utrka je u kalendaru KontinenTrail lige centralne Hrvatske koja se sastoji od 11 zasebnih utrka, svih organiziranih na zanimljivim lokacijama s istim ciljem: „biti originalni u sferi promocije zdravog načina života“.

Sudionici će uživati u pitoresknom krajoliku Samobora, u bajkovitim predjelima Samoborskog gorja od kojih neki još nikada nisu korišteni za utrke. Trči se i po prekrasnim šumskim puteljcima, preko brdskih potoka, pored slapova i dva stara grada.

Prijave su otvorene na Stotinci, a ovim putem podsjećamo i na Noćnu utrku grada Samobora koja se po 58. put održava u petak, 24. svibnja, a prijave su otvorene do 14. svibnja.