T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Samobor Futsal Cup

Online pratite prvo izdanje Samobor Futsal Cupa 12. i 13. lipnja 2021.

Samobor Futsal Cup

Prvo izdanje Samobor Futsal Cupa održat će se 12. i 13. lipnja 2021. u Sportskoj dvorani Bogmil Toni, u organizaciji NK Bregana i suorganizaciji MNK Gospodari svjetla, te podršku brojnih partnera i sponzora.

Prvo izdanje ovog turnira kojemu je misija promicanje sportske kulture i prijateljstva mladih sportaša, te suradnja klubova sudionika, održat će se za kategoriju juniora u19 (2002. i mlađi) te će okupiti čak 8 ekipa iz zemlje i inozemstva. Stižu nam ekipe iz Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, tako da će turnir već u svom prvom izdanju imati jak međunarodni predznak.

Klubovi sudionici turnira su:
Futsal Dinamo
Uspinjača Gimka
Futsal Aurelia Vinkovci
AFC Universitas Split
Futsal Cornedo Italija
Futsal klub Trzin Slovenija
MNK Seljak Livno
MNK Gospodari svjetla

Uz promociju futsala, ovaj turnir je i odlična prilika za promociju Samobora u čijim će prirodnim ljepotama, arhitekturi, ali i bogatoj gastronomskoj ponudi, tijekom dva dana turnira, moći uživati svi sudionici.

U sklopu turnira odigrat će se 16 utakmica čiji će prijenos svi zainteresirani moći pratiti putem YouTube kanala MNK Gospodari svjetla. Organizatori vjeruju kako će sljedeće godine gledatelji moći uživo bodriti svoje favorite, ali ove je godine to moguće samo putem live streaminga.

Uz uspomenu na velike uspjehe MNK Sokoli, te ljubav prema futsalu i našem Samoboru, pokrećemo ovaj turnir kao prvi korak povratka Samobora na futsal kartu Hrvatske - poručuju organizatori.

Objavljeno: 10.06.2021.