T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Samobor slavi 779. rođendan

Ovog vikenda obilježavamo 779. rođendan grada. Provjerite program, posebnu regulaciju prometa, besplatno parkiranje...

Samobor slavi 779. rođendan

Izložbe, predavanja, promocije knjiga, sportski susreti Samobora i Brežica događanja su kojima se obilježava 779. rođendan našega grada, a u dane vikenda, 16. i 17. listopada, održat će se koncerti Crvene jabuke i Pravila igre (ulaz je moguć uz Covid potvrde), Festival kotlovine, izložba gljiva, Plac pod cirkvom, Eno gastro kutak, besplatne kostimirane turističke šetnje Samoborom, dvije biciklijade: Samoborska biciklijada #6 i Occupy Samobor, a i ulaz u samoborsko kino i Pop up kino bit će slobodan.

Ovdje provjerite program i odaberite nešto za sebe.

Sutra, u petak, 15. listopada te u subotu, 16. listopada, na sam slavljenički dan, za sav će promet, zbog koncerata na Trgu, od 20 do 22 sata biti zatvoren Trg kralja Tomislava, dio Perkovčeve ulice na prilazu Trgu i dio Ulice svete Ane od križanja s Lisztovom do Trga. Od 11 do 12 sati, uz već navedene, zbog prolaska povijesnih hrvatskih postrojbi, prometovanje će biti onemogućeno i Perkovčevom ulicom prema Trgu od križanja sa Zagrebačkom i Ivanščakovom te Mlinskom od Perkovčeve do Ivanščakove, kao i samom Ulicom Ferka Ivanščaka.

Povodom obilježavanja Dana grada Samobora, u subotu, 16. listopada, parkiranje u gradu neće se naplaćivati, osim na parkiralištu kod sajmišta.

 

Objavljeno: 14.10.2021.