T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Spring Fusion: Bike&Hike

Još je samo nekoliko dana ostalo da iskoristite priliku za puni paket uključen u kotizaciju Spring Fusion: Bike&Hike projekta.

U nedjelju, 22. svibnja u sklopu obilježavanja dana Planinarskog kluba Scout u 10 sati s glavnoga gradskog trga starta biciklijada prema Koretićima, gdje vas u isto vrijeme čeka planinarski pohod prema Noršićkoj Plešivici.

Do 13. svibnja iskoristite priliku za puni paket uključen u kotizaciju Spring Fusion: Bike&Hike projekta koji uključuje:

  • majicu
  • topli obrok
  • druženje i svirku popularnog samoborskog trojca Miha, Mišo & Filip na cilju u Koretićima.

Kako bi zadovoljili svakoga, BBK Šišmiš, BBK Krpelj, PK Scout, Samoborski športski savez i TZ grada Samobora udružili su snage i pripremili dvije biciklističke rute:

  • cestovnu (23 km u jednom smjeru)
  • MTB (20 km u jednom smjeru)

Cestovna ruta ide dijelom po vrlo dobroj makadamskoj cesti koja je sasvim OK i za cestovne bicikle. Sama ruta je prikladna za svakoga jer, osim duljine, nije nimalo zahtjevna te nudi prekrasnu vožnju dolinom potoka Bregana do Planinarske kuće Scout u Koretićima.

MTB ruta će zadovoljiti sve one željne prave MTB vožnje te će nas već samo par minuta nakon kretanja s glavnog samoborskog trga odvesti na prekrasne šumske staze i puteve te nas provesti nekim od najljepših staza Samoborskog gorja i Žumberka do odredišta u Koretićima.

GPX obje biciklističke rute može se preuzeti ovdje.

GPX i opis planinarske ture nalazi se ovdje.

U Koretićima nas sve skupa očekuje ugodno druženje te odlična svirka popularnog samoborskog trojca Miha, Mišo & Filip.

Prijavite se još danas i osigurajte puni paket po simboličnoj cijeni kotizacije u iznosu od 50 kn. Prijave na poveznici: https://forms.gle/yDEpdSkWheJouT9M9.

Objavljeno: 11.05.2022.