T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Swagger crew u Samoboru

U Samoboru se početkom srpnja održava najveće tuning događanje u regiji na lokaciji bivše vojarne Taborec.

Swagger crew u Samoboru

Ovo je treće style natjecanje pod "SWAGGER crew" nazivom, a na kojem će se ove godine preko 300 automobila iz cijele Europe natjecati za pehar u četiri kategorije kao i za glavnu nagradu Best of the show.

Među ostalima pronaći ćete iznimno rijetke primjerke automobila od kojih mnogi dolaze posebnim organiziranim prijevozom ekskluzivno na samo događanje.

Za sve posjetitelje organizatori su pripremili mnošto popratnog zabavnog sadržaja poput moto-stunt showa u izvedbi Dejana Špoljara, glazbenog sadržaja u izvedbi DJ Mattoxa, drift RC automobila koje omogućuje CRO RC Team, a cijeli show proteći će uz poznatog MC-a Marka Petra Oreškovića.

Kako kaže Ivan Medved, predsjednik udruge ljubitelja automobila, ića i pića neće nedostajati. U prirodnoj hladovini bit će smješteno preko 300 sjedećih mjesta na kojima ćete moći uživati u specijalitetima Samobora kao i raznim toplim obrocima i hladnim pićima iz ponude domaćeg ugostiteljskog objekta.

Za sve roditelje koji se žele odmoriti i uživati u ovom događaju, ali ne znaju gdje će s djecom, bez brige! U sklopu događaja bit će tu i dvorac na napuhavanje besplatan za korištenje cijeli dan, a oni hrabriji moći će se natjecati u brojnim društvenim igrama poput povlačenja užeta, utrke u guranju automobila ili provjeriti svoje znanje o automobilizmu u sklopu edukacije vozača.

Bit će tu i vrijednih nagrada koje možete osvojiti u sklopu tombole, ali i još dosta drugih iznenađenja i sadržaja. Ako niste planirali zaputiti se na more, možda je ovo prava prilika da izađete iz grada i zabavite se nadomak Zagreba!

Lokacija: Bivša vojarna Taborec, Samobor
Vrijeme događanja: 2.7.2022. 12 do 22h
Ulaz za posjetitelje besplatan!

Objavljeno: 26.06.2022.