T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Utrka dječjih brodića na Gradni

17. rujna održava se treća utrka dječjih brodića na Gradni u Samoboru.

Utrka dječjih brodića na Gradni

Udruga Djeca za bolji svijet iz Samobora zajedno s Udrugom za sindrom Down Zagreb organizira treću utrku dječjih brodića na Gradni u Samoboru u nedjelju, 17. rujna.

KAKO SUDJELOVATI?
Doći na mjesto za start, kod Samoborskog muzeja (Ferde Livadića 7) malo prije 11 sati, gdje će svi sudionici dobiti mali brodić i startni broj, te pričekati prozivanje za start. Nakon toga u grupama po 8 puštate brodiće u potok Gradnu. Pobjednik je onaj natjecatelj čiji brodić stigne prvi do cilja koji se nalazi 80m nizvodno na Gradni. U jednoj utrci sudjeluje 8 natjecatelja - svaki sa brodićem drugačije boje, dok pobjednik ide u dalje natjecanje i tako do konačnog pobjednika.

Prijave su moguće ovdje.

U izradi brodića su sudjelovala djeca s Down sindromom - Zagreb. Kotizacija za sudjelovanje je dobrovoljna. Sav prikupljeni novac biti će doniran Udruzi za sindrom Down Zagreb kao i svih prethodnih godina.

U slučaju najave lošeg vremena organizator će promijeniti termin događaja i o novom terminu obavijestiti sve zainteresirane kroz svoju facebook stranicu.

Objavljeno: 06.09.2023.