T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Događanja

Velika srca trče i ove godine

Velika srca trče i ove godine na poznatoj lokaciji, kod Centra za mlade Bunker, u nedjelju, 3. prosinca u 10:00 sati.

Velika srca trče i ove godine

U nedjelju, 3. prosinca kod Centra za mlade Bunker održat će se humanitarna trkačka manifestacija kojoj je osnovni cilj, kroz promociju trčanja u gradu Samoboru, prikupiti što više novčanih sredstava za pomoć štićenìcima Udruge Nova budućnost.

Ideja o takvoj vrsti pomoći potekla je od članova Škole trčanja Samobor koji su preuzeli tehničku organizaciju humanitarne akcije po prvi puta 2014. godine (a koja se u organizaciji Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor održava od 2015. do danas).

Pozivamo sve sportaše, zaljubljenike u trčanje i sve ljude velika srca da nam se pridruže u što većem broju! Svaki od sudionika svojim će dobrovoljnim prilogom osigurati nastup u ovoj akciji i svojom donacijom pomoći ostvarivanju ciljeva udruge – osigurati svakom djetetu zadovoljavanje svih životnih potreba i uvjeta kakve imaju i njihovi vršnjaci u toplini obiteljskog doma.

Prijave za sudjelovanje u utrci bit će otvorene na licu mjesta od 9:00 sati, a početak će biti u 10:00 sati. Kraj manifestacije je planiran za 14:00 sati. Svaki od sudionika može se priključiti u bîlo kojem trenutku u periodu od 10:00 i 14:00 sati i otrčati ili prohodati ciljanu dužinu te će po završetku volonterima kluba prijaviti broj prijeđenih krugova koji će biti evidentiran na prikladnoj zahvalnici.

Krug je dužine 720 m, a starta ispred Bunkera, gdje će cijelo vrijeme trajanja humanitarnog maratona biti osigurana okrjepa, kao i moguća upotreba toaleta ili kupovina osvježavajućih napitaka.

Svima onima koji nemaju dovoljno samopouzdanja ili ga imaju previše, članovi Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor, pomoći će istrčati ovaj humanitarni krug u za to idealnom ritmu.

Vidimo se u nedjelju u što većem broju!

Objavljeno: 15.11.2023.